Begeleiding Begeleiding

Wij zijn een jong, dynamisch en innovatief team. Elk teamlid geeft, door zijn of haar eigen expertise in combinatie met jarenlange ervaring in de zorg, een geheel eigen draai aan het werk. Elke dag begeleiden wij onze cliënten met zorg, aandacht en liefde om zo het beste in hen naar boven te halen.

Onder begeleiding verstaan wij het leren functioneren binnen een structuur in groepsverband. Hierbij behoudt de cliënt zoveel mogelijk de regie over het persoonlijk leven. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het uitvoeren van de ADL (algemene dagelijks levensverrichtingen). Hierbij kijken we naar wat de cliënt wel kan en zetten we maximaal in op de zelfredzaamheid van de cliënt. Ons team is uitgerust om de juiste medische zorg te verlenen zoals het geven van medicatie, sondevoeding of het toedienen van insuline.
Wij bieden zowel begeleiding aan in groepsverband als individueel. Daar waar nodig starten wij met één op één begeleiding voordat zij het groepsgerichte programma volgen. Met individuele begeleiding kunnen wij inzoomen op het probleemgedrag, denk- en concentratieproblemen en oriëntatieproblemen. Onze ervaring is dat wanneer cliënten gewend raken aan het vaste programma, zij na enige tijd kunnen functioneren binnen een groepssetting.

Neem contact op

Bel
030 265 83 32
E-mail
info@pratica.nl
Locatie
Pallas Athenedreef 25, 3561 PE Utrecht