Pratica Dagcentrum

Over ons

Open mind, opzoek naar verbetering, creatief en liefdevol dat is wie wij zijn. Geen statische modellen, geen formele setting maar er simpel gewoon zijn voor de client en samen vooruit streven, ondanks alles! *

Iedereen heeft wel eens hulp of steun nodig, vaak kunnen we dan terecht bij familie en vrienden. Mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel (NAH), gedrags- en ontwikkelingsstoornissen hebben net wat meer steun en hulp nodig. Dit gaat (vaak) gepaard met (fysieke) zorg, maar vooral begeleiding.

Wij zijn er voor om jou** om je te ondersteunen in je ontwikkeling. De begeleiding die wij inzetten streeft naar maxima zelfredzaamheid (op eigen niveau) en ontwikkeling op behoefte en interesse. Uiteindelijk maken we gezamenlijk deel uit van een grote familie, een sociaal netwerk.

Wij staan altijd voor je** klaar en helpen je precies daar waar jij hulp nodig hebt. Samen bepalen we je route en werken we aan je doelen. We houden rekening met al je wensen en behoefte en sturen bij daar waar nodig. Voor ons is jou* geluk, comfort en ontwikkeling prioriteit, wij geloven in je en staan altijd achter je. We geloven in je!

* Uitsluitingscriteria uitgezonderd
** Overal waar 'je' en 'jij' voorkomt is vanuit cliëntvorm geschreven, wanneer cliënten niet zelfstandig kunnen beslissen en zichzelf kunnen uiten gaat het uiteraard in overleg met de ouder/verzorger/vertegenwoordiger.


Lees ook onze missie & visie

Maak kennis met Pratica

Bel
030 265 83 32
E-mail
info@pratica.nl
Locatie
Pallas Athenedreef 25, 3561 PE Utrecht