Dagbesteding Dagbesteding

Wij staan bekend in de regio als zorginstelling waar iedereen terecht kan. Dit komt vooral omdat we werken vanuit een cliëntvolgend systeem. Samen met cliënt en/of ouders/verzorgers gaan wij op zoek naar de mogelijkheden die wij zien, zo zijn we er van overtuigd dat er altijd mogelijkheden zijn. Voor de een is het iets leren, voor de ander aanwennen.
Voor de een zitten we op het niveau van zindelijkheid oefenen terwijl een ander een vreemde taal wilt leren. In de kern gaat het erom dat wij een thuis creëren voor diegene die net overal buiten vallen. Diegene net wat extra aandacht nodig hebben en meer individuele begeleiding.


Voor onze doelgroepen is vanwege de beperkingen een zelfstandige draagstructuur niet (altijd) haalbaar. Middels dagbesteding bieden wij een duidelijke structuur en ritme aan, voor de ene cliënt geeft dit een school en voor de andere een werk/stage beleving. Wederom staat centraal dat we het maximaal haalbare ontwikkeling voor individuele cliënt nastreven.


Ook binnen dagbesteding staat individuele aandacht centraal, zo hebben we kleine groepjes en werken we met individuele leerdoelen.

Direct inschrijven

Bel
030 265 83 32
E-mail
info@pratica.nl
Locatie
Pallas Athenedreef 25, 3561 PE Utrecht